Петима номинирани за изгонване от Къщата на Vip Brother 2013
Петима номинирани за изгонване от Къщата на Vip Brother 2013 / Нова тв

През изминалата вечер Съквартирантите дадоха воля на насъбралото се напрежение след сериозните сблъсъци от последната седмица, номинирайки силните участници и тези, които обикновено са в ядрото на конфликтите.

Номинирани се оказаха Тервел Пулев, Мира Радева, дъщеря й Анна Катур, Пламен Медаров и Станка Златева. След оспорваната Номинационната игра, в която победи отборът на Лили, боксьорът автоматично беше номиниран за изгонване.

Името на Мира беше едно най-често споменаваните сред Съквартирантите, които определиха социоложката, като обсебващ и навлизащ в пространството на останалите човек. Някои прецениха, че дъщеря й Ана е прекалено пасивна, а изборът на Пламен и Станка беше защитен с доводите, че са „най-силните играчи“.

Шампионката по борба се оказа сериозна заплаха за участниците на VIP Brother 2013 и те решиха да изпитат подкрепата на феновете й. Така седмичните Номинации обединиха олимпийските шампиони заедно с едни от най-силните участници.

Гостите в студиото споделиха, че самите те непрестанно се изненадват от VIP Brother 2013. „Едно нещо е сигурно - тази година сезонът е страшно интересен, а обратите са големи!“ сподели Румен Луканов, който беше сред.

Днес темата за участието на семейство Радеви в Къщата, която дразни Съквартирантите от самото начало на пребиваването им, за първи път ще бъде дискутирана публично. Мира ще бъде директно атакувана заради тезата си, че участието й в шоуто е чиста саможертва в името на младата двойка.

Ваня Червенкова, която често споменава как е преборила смъртта, ще падне в жертва на опасната словесна престрелка, която тя и социоложката водят от първия миг, в който се срещнаха под покрива на BIG Brother. Двете жени, които се борят за функцията „майка“ на Къщата, за пореден път ще разменят тежки думи.

И докато всички са съсредоточили вниманието си върху фамилия Радеви, Пламен продължава умело да плете мрежата си. От Марионетка на зрителите, той се превърна в най-изкусния кукловод в Къщата. Много скоро, уверен в симпатиите на певицата Йоана, Пламен ще стигне твърде далеч в опитите си да я манипулира и това ще му изиграе лоша шега.