People даде първите си годишни награди, отличи Кейт Хъдсън и Джанифър Анистън
People даде първите си годишни награди, отличи Кейт Хъдсън и Джанифър Анистън / снимки: Guliver/Getty Images

Актрисите Кейт Хъдсън и Дженифър Анистън бяха сред знаменитостите, отличени с първите Годишни награди на сп. "Пийпъл", съобщава сайтът Контактмюзик.

Хъдсън получи приза на изданието за модел за подражание заради забележителните си достижения на екрана, като родител и за благотворителната си дейност.

Анистън бе отличена като филмова актриса на годината за ролята си във филма "Cake", а нейната колежка от сериала "Приятели" Лиса Кудроу получи наградата за телевизионна актриса на годината. За най-добър актьор на малкия екран изданието посочи Джон Хам от "Момчетата от "Медисън авеню".

People даде първите си годишни награди отличи Кейт Хъдсън и Джанифър Анистън
netinfo
Сред другите победители личат имената на Майкъл Кийтън в категорията за най-добър филмов артист, Кевин Харт - комедийна звезда на годината и Кейт Ъптън - най-сексапилната жена на годината.

Церемонията по раздаването на първите годишни награди на сп. "Пийпъл" в хотел "Хилтън" в Бевърли хилс бе водена от комика Ник Кенън. Изпълнения на живо имаха групите "Марун 5", "Файв секъндс ъв съмър", и солистите Гуен Стефани и Фарел Уилямс.

Източник: БТА