Още двама Съквартиранти напуснаха Къщата на Big Brother
Още двама Съквартиранти напуснаха Къщата на Big Brother / Нова тв

В сряда вечер Къщата на Big Brother All Stars 2013 се раздели с още двама Съквартиранти. Ели Владкова и Финдо напуснаха шоуто броени дни преди големия финал на 16-ти декември.

Райна, Денди, Лео, Златка Райкова и Златка Димитрова са финалистите, които ще имат реалната възможност да се преборят за „любима риалити звезда на България".

Тази вечер шоуто отново ще бъде наситено с противоречиви емоции. Вниманието на концентрираните във финала участници ще бъде разсеяно от тайната Мисия на Денди. Ексцентричният писател ще трябва да съчини писма от „фенове" на звездите в Къщата, което ще доведе до нови емоции и завоалирани откровения. В писмата на Денди няма да липсва критика към някои от участниците и дори присъщият му хумор няма да смекчи написаните думи.

Още двама Съквартиранти напуснаха Къщата на Big Brother
netinfo

Довечера настроенията и размислите около предстоящия финал в понеделник - 16 декември, ще се превърнат в една от главните теми за Съквартирантите. На крачка от победата Златка Райкова за първи път ще сподели своите мотиви за участието си и за стремежа към финала. Тя ще разкрие дълбоките причини за състезателния си дух, които са свързани с нейното семейство.

Още двама Съквартиранти напуснаха Къщата на Big Brother
netinfo

Какви са прогнозите на Съквартирантите за победителя на сезона, зрителите ще разберат тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.