Новинари и репортери на bTV в битка в Атлантическия океан
Новинари и репортери на bTV в битка в Атлантическия океан / снимка: bTV

В четвъртък вечер, репортерите и новинарите на bTV ще се сблъскат не в нюзрума на телевизията, a в Атлантика, в старинната крепост Форт Бояр. Този път именно те ще бъдат главните действащи лица в събитията на деня. На всички състезатели ще им се наложи да се справят с нетипични задачи и да покажат на зрителите непознатото лице на познатите си лица. Много от тях в този ден ще трябва да се катерят, падат, стават и преодоляват страховете си.

В едно от изпитанията репортерът на „Тази сутрин" Антон Хекимян ще покаже завидна спортна форма, а в друго ще се изправи срещу най-омразните си гадини и единственото нещо, от което изпитва неприязън - жаби. Ще успее ли да се пребори със себе си и да преодолее предизвикателството, зрителите ще разберат утре вечер.

Изненадващо спортните телевизионери, които запазват самообладание и в най-горещите точки на света, сега ще трябва да бъдат самоуверени, да покажат физическа сила и спортен хъс. Синоптичката на bTV Стаси Цалова ще бъде поставена не пред метеорологичната карта, а пред едно от най-страшните изпитания на форта. „О, Боже" - ще възкликне тя и в крайна сметка ще успее да изненада дори самата себе си с начина, по който самоотвержено и решително се хвърля в изпитанието.

Новинари и репортери на bTV в битка в Атлантическия океан
netinfo