Носителят на Оскар Еди Редмейн стана татко на момиченце
Носителят на Оскар Еди Редмейн стана татко на момиченце / Guliver/Getty Images

Британският актьор и носител на Оскар Еди Редмейн и съпругата му Хана Багшоу станаха родители на момиченце, предаде Асошиейтед прес.

През уикенда родителите са публикували съобщение в британския в. "Таймс" за раждането на първото им дете. Дъщеричката на Редмейн и Багшо, която ще носи името Айрис Мери, се е появила на бял свят на 15 юни.

СНИМКИ: Горещите холивудски двойки на червения килим на Оскар 2015

Еди Редмейн и Хана Багшо са семейство от края на 2014 г. Съпрузите потвърдиха, че ще стават родители на състоялата се през януари тази година церемония за наградите Златен глобус.

Вижте снимки от червения килим на Златен глобус

Миналата година Редмейн беше удостоен с Оскар за най-добър актьор за превъплъщението си в образа на видния учен Стивън Хокинг във филма "Теорията на всичко".

Стивън Хокинг поздрави Еди Редмейн за Оскар-а

Тази година британецът отново се съревноваваше за най-престижното киноотличие за изпълнението си в драмата "Момичето от Дания".

През ноември на екран излиза филмът "Фантастични животни и къде да ги намерим" по едноименната книга на британската писателка Дж. К. Роулинг, чието действие хронологично предхожда събитията в романите за приключенията на Хари Потър.

Актьорът Еди Редмейн с главна роля във филм по книга на Дж. К. Роулинг

В лентата Еди Редмейн изпълнява главната роля на магизоолога Нют Скамандър.

Източник: БТА