Човешката страст към ровене в личното пространство на известните направи работата на някои фотографи необичайно доходен бизнес.

Вижте най-скъпите папарашки снимки

През 1990 година папараци направили така желаната снимка на вече сериозно болния Фреди Меркюри. Снимката струва 230 000 долара. Истината, че е болен от спин, Фреди Меркюри оповестил едва ден преди смъртта си, макар че слуховете за заболяването му отдавна се били появили.

Музикантът не излизал от дома си, но на папараците все пак им се отдал шанс да уловят изнемощелия от болестта Фреди в компанията на британската рок звезда Гари Глитер - двамата обядвали в един от най-елитните ресторанти в Лондон.

Папараци с „недопустимо" поведение тормозят принц Джордж

Сред най-скъпите фотографии е тази на Бритни Спиърс. На 21 февруари 2007 година, пред дома на бившия си съпруг Кевин Федърлайн, Бритни Спиърс внезапно напада с чадър колата на папарака Дени Бой.

Над 100 сътрудника на агенция X17 се редували на смени, за да шпионират Бритни.

Авторът на снимката, покрай хонорара си от 250 000 долара, си заработил още 40 000 долара от продажбата на джипа, ударен и надран от певицата.

Кола с папараци блъсна Райън Рейнолдс в подземен паркинг

Безспорно най-ужасният инцидент с папараци на всички времена е автомобилната катастрофа, в която принцеса Даяна загина, докато се опитва да избяга от папараците.

Вижте още във видеото от канала Скандал_но във Vbox7.com