Моделът Криси Тейгън, съпруга на Джон Леджънд, попадна в тежък скандал, който придоби огромни размери, след като бе обвинена в социалните мрежи, че е тормозила други жени. Тя бе нападната, след като стари нейни туитове заживяха нов живот в социалните мрежи, пише каналът "Скандално" във vbox7.

Всичко започна от стари туитове на Тейгън от 2011 г., когато тя казала на 16-годишната тогава Кортни Стодън да посегне на живота си. Повод за повторната поява на съобщенията стана интервю на Кортни, която си спомни за времето, в което мнозина, сред които и Тейгън, са я тормозили заради брака ѝ с Дъг Хъчисън. Сватбата се състоя през 2011 г., когато Стодън е все още непълнолетна (на 16 години), а съпругът ѝ е на 51.
 

Сред публикациите, изпратени от жената на Леджънд до колежката ѝ са: „Моята петъчна фантазия: твоето погребение“ и „Заспи завинаги“. По думите на Стодън, Тейгън ѝ е писала и лични съобщения, в които я приканва към самонараняване, разказват от "Монитор". 

Криси Тейгън, която преди време напусна Туитър, защото било пълно с негативни хора, а след това се завърна, излезе с официално изявление, в което заяви, че "не много хора имат късмета да им се държи сметка за глупостите от миналото им пред целия свят". Манекенката заявява, че е ужасена и натъжена от човека, който е била. "Бях несигурна, търсех внимание. Срамувам се от поведението си..., но това е нищо в сравнение с това как съм накарала Кортни да се чувства. Извинявайте, приятели, че ви разочаровах", написа Тейгън, като обясни, че търси лично и самата Стодън, за да ѝ се извини.
 

Самата Кортни приема извиненията, но истината не се променя: "Никога – нито тя, нито екипът ѝ, са се свързвали с мен. Дори тя ме е блокирала в Туитър", обясни по-късно Кортни Стодън, като приложи скрийншот, доказващ последното ѝ твърдение.
 

Драмата със Стодън провокира други потребители на социалната мрежа да припомнят за други груби слова, написани от 35-годишната манекенка. През 2013 г. нейна мишена бе актрисата Кувенжане Уолис, която тогава е на едва 9 години. "Трябва да я харесвам само защото е дете ли?", чудела се моделката. Грозни туитове е имало и срещу Лейди Гага, както и Линдзи Лоън, която преди няколко години напусна Холивуд, за да се справи с проблемите си.