Преди по-малко от седмица стана ясно, че певицата Лора Караджова е станала майка на момченце. Според информацията тя е родила в общинска болница, но това беше цялата информация около важното събитие в нейния живот. Вижте в канала "Cool Kids" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only a few days left🧡!

A post shared by Lora karadjova (@lora_karadjova) on


Е, певицата реши да повдигне малко завесата и публикува една класическа за младите майки снимка, на която малката ръчичка на сина ѝ е обхванала неин пръст:
 
"Ето го и него, сладкият Матео", написа под снимката певицата. От текста става ясно още, че той тежи 3,100 кг. и "все още лекичко крещи". Певицата благодари на екипа на болницата, където е родила и призовава: "Айде пийте едно за мен И ни чакайте заедно да хващаме бронзов тен!"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Добро утро ❤🌸☕#качиснимкабезгрим

A post shared by Lora karadjova (@lora_karadjova) on



Разбрахме, че Лора Караджова чака бебе още преди Нова година. Официалното потвърждение обаче дойде от участието ѝ в "На Кафе", където тя сподели, че бебето е било планирано, искано, а двамата с партньора ѝ са работили дълго време по въпроса.
 
Певицата е сгодена за диджей Марсел Рохас от 2019г. Предложението за брак е дошло на рождения ѝ ден. Изненадите са продължили и след този щастлив миг, защото на неговия рожден ден, Лора Караджова си е направила тест за бременност, който се е оказал положителен.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Август е октомври 💛 ...

A post shared by Lora karadjova (@lora_karadjova) on


Караджова и Рохас се познават от около 10 години, но любовта им пламва преди две години. Дъщерята на Йордан Караджов има и по-голямо дете - Алиса от предишна връзка.