/ nova.bg
Актьорът Тончо Токмакчиев се присъединява към звездния панел на шоуто
Една от най-красивите и любими на зрителите маски от миналата есен – Розата, се завръща на сцената на „Маскираният певец“. Нежният костюм от предходния сезон бе скрил певицата Жана Бергендорф, която стигна до финала на най-мистериозното шоу и зае почетното второ място. Тази събота друга известна личност ще вдъхне живот на Розата, а зрителите пред малкия екран и панелът отново ще имат ограничено време да разкрият коя е звездата.

битки Маскираният певец
nova.bg

Новите герои, които стигнаха до този ключов етап в надпреварата, ще влязат в три артистични битки тази седмица. Булката ще премери сили с Бебето, Баба Яга ще влезе в пряк сблъсък за пореден триумф с петкратния победител - Златния, а в голямата тройна битка ще се срещнат Хищницата, Плашилото и Макаронът. Дали предположенията на следователите кой се крие зад маските ще се затвърдят или те отново ще бъдат разколебани след изпълненията на мистериозните герои?

битки Маскираният певец
nova.bg

Тази събота към детективите на шоуто ще се присъедини комедийният актьор и любимец на зрителите Тончо Токмакчиев. Заедно с Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев той ще даде всичко от себе си, за да разкрие звездните участници, скрити под впечатляващите костюми. Ще се съгласи ли с досегащните предположения на панела или ще види нови улики и ще даде различни насоки за размисъл?

битки Маскираният певец
nova.bg

Кои маски зрителите ще изберат да продължат напред в предаването? Какви изненади са подготвили седемте мистериозни герои? Какви ще са новите улики за тях? Коя ще бъде осмата свалена маска? – не пропускайте да видите в „Маскираният певец“ в събота от 20:00 по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните FacebookInstagram и Tik Tok профили на шоуто.