Кристен Стюарт засипвала Патинсън с любовни писма
Кристен Стюарт засипвала Патинсън с любовни писма / снимка: Reuters, архив

Кристен Стюарт изпращала десетки любовни писма и сърцераздирателни есемес-и на Робърт Патинсън, за да го накара да й прости изневярата.

Актьорът беше съкрушен, след като Кристен призна, че е имала връзка с режисьора на филма „Снежанка и ловецът” Рупърт Сандърс и се изнесе от жилището им в Лос Анджелис преди четири седмици. Но 22-годишната актриса все още смята, че четиригодишната им връзка може да бъде спасена и в писмата, които изпраща на Патинсън, му казва, че „е направила най-голямата грешка в живота си” и го моли да я приеме отново, разкривва БГНЕС,

„Тя изпраща десетки писма на Роб, в които го моли да я приеме отново. Казва неща от рода на „не мога да живея без теб. Обичам те. Ти си единственият и направих най-голямата грешка в живота си”, разказа приятел на актьора пред сп. „Лайф енд Стайл”.

Кристен Стюарт толкова отчаяно искала да си върне Робърт, че дори му предложила да посещават семейна терапия. Двамата актьори продължават да си говорят и това дава надежда на Стюарт, че може да спаси връзката им.

„Кристен предложи да направи всичко възможно, за да спечели отново сърцето на Роб, тя дори даде идея да посещават семейна терапия, което е голяма промяна за нея. Тя смята, че могат да изкажат всичко пред трето лице. Кристен му изпраща есемес-и през целия ден, а Роб й отговаря само с една дума”, разкрива още източникът.