Правилата и задълженията са неотменно свързани с кралското семейство. Те обаче са с тях още от невръстна възраст, пише каналът "Royal News" във vbox7. Ето и какви са правилата, свързани с кралските бебета:

Представяне малко след раждането им

Хората виждат кралските бебета само часове след раждането им. Майката трябва да се е възстановила и да изглежда максимално добре за представянето.

принц Чарлз
Gulliver/Getty Images

Без бебешко парти

Въпреки че няма пряко правило забраняващо бебешките партита, те все още се считат за „американско изобретение“. Въпреки нарастващата популярност на тази традиция във Великобритания, британското кралско семейство не организира подобни празненства.

Полът на бебето се пази в тайна

Обикновено полът на бебето и предполагаемата дата, на която ще се роди се пазят в тайна. На обществото се съобщава само състоянието на майката.

Ограничен избор на имена

В британското кралско семейство е обичайно да се избират имена за новородените въз основа на собственото им родословно дърво, без да се проявява прекалена креативност. Въпреки това, ако едно дете е доста далеч в наследствената линия, родителите имат повече свобода.

Принц Хари и Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

Кралските бебета са повити със специални одеяла

Що се отнася до кралските бебета, дори най-малките детайли са важни. Например вълнените одеяла, в които децата са повити по време на представянията си, са специално произведени от английска компания, която съществува повече от 100 години.

Принц Уилям  и Кейт
Gulliver/Getty Images

Много кръстници

Правилата са ясни – кръстниците не могат да са от близко семейство и трябва да са много.  Докато повечето хора имат само 2 кръстника, принц Джордж има 7, принцеса Шарлот - 5, а принц Луис - 6. Предполага се, че поради сложността на техния живот кралските деца се нуждаят от допълнително ръководство.