Триумфът на Сърбия на ATP Cup за мнозина не беше изненада. Всъщност изненадата дойде от друго място - съблекалните на световните шампиони. Там Новак Джокович и компания отпразнуваха победата с поп-фолк хит на българската певица Камелия. Сръбският отбор пя с пълно гърло "Луда по тебе", въпреки че песента има и сръбска версия в изпълнение на Лепа Брена. Вижте в канала "Sports Virals" във vbox7:
 
"Само България", "Поздрав за българите, нашите братя", скандират сърбите от съблекалнята. И преди някои националисти да заподозрат нещо, ще припомним, че Джокович и друг път е показвал топли чувства към България, като неведнъж е идвал у нас. Така че тук няма никаква ирония, нито пък заяждане.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇷🇸 in 🇦🇺!!!

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on


Певицата Камелия отговори на тенисиста Новак Джокович:

„Честита победа, момчета”, написа родната звезда в Instagram, където публикува и видеото на Джокович от съблекалнята.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srečna pobeda, momci! 🥳 @djokernole #ludapotebe

A post shared by Kamelia / Камелия (@kamelia_official) on


Новината за BG поп-фолк партито обаче не намира място в сръбските медии, където фокусът е върху песента "Vidovdan", традиционно изпълнявана от спортиста след негови победи. Песента е посветена на националния празник на Сърбия, когато съседите ни почитат паметта на Свети Лазар Сръбски, убит по време на битка срещу Османската империя през 1389 г.