„Толкова е лесно да се мисли за любовта, да се говори за любовта, да се желае любовта, но не винаги е толкова лесно да разпознаеш Любовта дори когато я държиш в своите ръце." Към тази известна фраза добавяме, че всеки си мисли, че може да говори езикът на любовта, но но за добра комуникация се изисква усилие.

Ако някога сте се чудили какво отношение искате да получите от спътника в живота си (освен универсалните изисквания като уважение, грижа и искреност), ще ви издадем какъв е любовният ви профил според вашата зодия. Вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7

Овен

Искаш някого, който да не се уморява от енергията ти, напротив - да иска да черпи от нея все повече и повече. Импулсивни романтични срещи, делнични малки приключения, общо взето всичко, което е изненадващо и те кара да се чувстваш специална, неизбежно води по пътя към сърцето ти.

Телец

Ти си практична и разумна, но това в никакъв случай не означава, че няма място за романтика в живота ти. Впечатляваш се от жестове, за които човекът до вас е положил големи усилия. За теб е важно да виждаш, че партньорът ти се старае и показва сериозни намерения.

любов
iStock/Getty Images

Близнаци

Бързо се отегчаваш от хората, затова самият факт, че някой е привлякъл вниманието ти за дълго време, е повод за празнуване! Графикът ти е динамичен и гъвкав, затова истински би се впечатлила, ако един мъж успее да се адаптира към начина ти на живот и да се впише пълноценно като важна фигура в живота ти.

Рак

В любовта ти или инвестираш 100% от себе си, или изобщо не се опитваш. Когато решиш, че пред теб стои правилният човек, си готова да се раздаваш безгранично и да дадеш всичко от себе си в името на общото ви щастие. Затова за теб е важно партньорът да те допусне в живота си и сърцето си, да бъде напълно искрен.

Лъв

Ти си най-щедрият човек на света, но ако мъжът до теб иска да се докосне до същността ти, трябва да положи много усилия! Изненадващи малки подаръци, старание под завивките, кратки романтични съобщения, които да ти изпраща, когато не сте заедно, те карат да се чувстваш специална и подхранват афекта ти него.

любов
iStock/Getty Images

Дева

Понякога си малко срамежлива и си склонна да поставяш чуждото щастие преди своето, затова често се засягаш от неблагодарното отношение, което получаваш. Мъж, който ти помага, без дори да те попита дали имаш нужда, и който не спира да ти показва колко високо оценява отношението ти, безспорно е твоята сродна душа.

Везни

Имаш нужда от сродна душа, с която да водиш задълбочени интелектуални разговори и взаимно да се стимулирате към кариерно и личностно развитие. Мъжът до теб трябва да те изважда от зоната ти на комфорт, като съществременно преследва своите собствени цели.

Скорпион

Ако допуснеш някого до себе си, значи наистина в него има нещо специално. Мъжът до теб трябва да е наясно, че ако иска да бъде твой спътник в живота, ще се наложи да инвестира много време и усилия, за да те предразположи да му се отдадеш емоционално. А когато това се случи, определено знаеш как да му покажеш, че си е заслужавало!

Стрелец

Свободата за теб е жизненоважно чувство, с което не правиш изключение дори и в любовта. Имаш нужда от някого, който не само ще стои на прага, за да те изпрати, но и ще търси нови хоризонти заедно с теб. Твоят мъж мечта знае всички твои мечти, подкрепя те и ти помага да ги постигаш.

любов
iStock/Getty Images

Козирог

Само най-големите смелчаци дръзват да те заговорят. На пръв поглед изглеждаш студена и самоуверена, а отвътре си истински пожар. Трябва ти мъж, който да види какво се крие под консервативната ти броня и да е готов за се бори за вниманието ти. Колкото по-обичана се чувстваш, толкова по-пълноценна си и във връзката си.

Водолей

За теб е важно да създадеш здрава връзка, основана на уважение и доверие. Искаш някой първо да е наясно с твоите недостатъци и слабости, преди да реши, че ти си човекът. Затова е силно вероятно едно платонически приятелство с някого да прерасне до силна и изпепеляваща любов за цял живот.

любов
iStock/Getty Images

Риби

Ти си свръхемоционална, не можеш да живееш без любов и искаш да откриеш своята приказка. Един мъж ще спечели ключа за сърцето ти със специален старомоден жест - любовно писмо, вечеря на свещи, танц под дъжда.