Звездата от „Отчаяни съпруги” Ева Лонгория никъде не тръгва, без да вземе любимата си възглавница за пътуване, която й дава спокойствие и комфорт, когато я гушка, пише сайтът Контактмюзик.

Актрисата съветва всички пътуващи да се сдобият с подобен артикул, за да преборят скуката и стреса. Ева Лонгория възнамерява да направи копие на любимата си възглавничка от изкуствена кожа с дълъг косъм и да я пусне в своята домашна колекция, носеща името й.

Лонгория качи в Twitter своя снимка с гушнатата възглавничка с текстово пояснение, че не се разделя с нея по време на път.

Домашната колекция на актрисата се предлага на пазара ексклузивно от американската верига „Пени” и в нея е включен богат асортимент от възглавници, спално бельо и завеси.

Ева не е единствената звезда със специално отношение към възглавниците, припомня сайтът.

Ноел Галахър призна, че редовно крадял тези артикули от луксозните италиански хотели, когато е на турне. Джеси Джей никъде не гастролира по света, без да вземе в куфари любимите си възглавници и уханни свещи. По този начин тя имала чувството, че си е у дома дори и в хотелските вериги.

„Никога не бих положила лицето си върху възглавница, върху която някой друг е лежал”, кълне се Джеси Джей.

Източник: БТА