Джаки Чан ще снима нов Час пик
Джаки Чан ще снима нов Час пик / netinfo

Джаки Чан възнамерява да заснеме четвърта част на комедията "Час пик" и продължение на "Карате кид", съобщи американски таблоид.

58-годишният актьор наскоро разкри, че най-новият му проект "Китайски зодиак" ще бъде последният му "голям екшън филм". Въпреки това той призна, че има сериозни намерения да заснеме четвърта лента с колегата си Крис Тъкър и втора част на римейка с Джейдън Смит.

"Ще попитам тялото ми още колко може да издържи. Вече не съм млад! Но в бъдеще ще направя "Карате кид 2" и "Час пик 4", сподели в интервю Джаки.

Той освен това заяви, че ще се оттегли от киното, едва след като се срещне отново на снимачната площадка с Крис Тъкър, пише БГНЕС. "Не искам да се случва веднага. Вероятно след още пет или десет години. Ще има "Час пик 4". Тогава ще можем да си кажем: "Бум! Завърнахме се!". И евентуално да се пенсионирам. Ще се случи, но не мисля, че сега е правилният момент", завърши звездата.

Джаки е решил да спре да прави екшъни, защото смята, че светът е станал "прекалено изпълнен с насилие". Той иска да покаже на хората, че може да играе, а не само да се бие във филмите си.

На пресконференция на кинофестивала в Кан, където представя "Китайски зодиак", Чан заяви: "Това ще бъде последният ми голям екшън. Светът сега е прекалено изпълнен с насилие. Обичам боевете, но мразя насилието. Искам публиката да знае, че не само мога да се бия, мога и да играя. Не искам да бъда само екшън звезда. Искам да съм истински актьор, така че през последните десет години направих други филми като "Карате кид", където играя възрастен мъж".

Джаки Чан ще снима нов "Час пик"
netinfo