Деми Ловато тръгва на турне заедно с Ник Джонас
Деми Ловато тръгва на турне заедно с Ник Джонас / Guliver/Getty Images

Деми Ловато се готви отново да тръгне на турне заедно с отдавнашния си приятел Ник Джонас, съобщи ЮПИ. 23-годишната певица направи промоция на турнето им "Future Now" в телевизионното предаване "Добро утро, Америка", като изпълни песните си "Confident" и "Cool for the Summer".

"И двамата сме развълнувани, че ще се срещнем с феновете и ще изпълним пред тях новите си песни", заяви Ловато. "Бяхме заедно на турне преди няколко години, така че за нас това не е нещо ново. Наистина работим много добре заедно. Сега вече сме също бизнес партньори - основахме заедно звукозаписната фирма "Сейфхаус рекърдс", поясни певицата.

Турнето на Ловато и Джонас ще започне с концерт на 29 юни в Атланта, Джорджия. Новината за основаването на звукозаписната фирма идва, след като Ловато наскоро се раздели с актьора Уилмър Валдерама.

"Изградих приятелски отношения с Валдерама през последните няколко години", сподели Джонас, който също е на 23 години. "Деми е сред най-добрите ми приятели. И за нея, и за Уилмър това вероятно беше най-подходящото време за раздяла", допълни той.

Наскоро стана ясно, че албумът й "Confident" е станал платинен. Певицата го издаде през октомври м.г., докато дискът на Ник Джонас "Last Year Was Complicated" излезе на 10 юни.

Източник: БГНЕС