/ Gulliver/Getty Images
Тяхната любовна история не е точно любов от пръв поглед. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се запознават на снимачната площадка на филма "Green Lantern" (2010 г.). Може и да са били двойка на екрана, но в реалния живот по това време са били просто приятели. И са имали други половинки до себе си.

Блейк Лайвли е имала връзка с Пен Баджли, неин партньор в сериала "Gossip Girl ". Райън Рейнолдс беше женен за Скарлет Йохансон в продължение на две години. И двете връзки приключиха почти едновременно.

Но Лайвли и Рейнолдс не са започнали да се срещат в този момент. Те са били просто приятели и дори не са се представяли като потенциални нови любовници. 

"Година след заснемането на "Green Lantern" и двамата бяхме свободни и се озовахме на двойна среща - тя с друг мъж, а аз с друго момиче", разказва Рейнолдс в интервю за "Entertainment Weekly" през 2016 г.

Той добави: "Това беше най-странната среща и от двете страни, защото между мен и нея имаше очевидни искри". Но това все още не е моментът, в който започва аферата им.

"Тя отиваше в Бостън, аз отивах в Бостън и ѝ казах, че ще пътувам с нея", казва Рейнолдс в подкаста Smartless през 2021 г. "И двамата се качихме на влака. Просто я умолявах да прави секс с мен. Седмица по-късно й казах: "Трябва да си купим къща заедно" и го направихме".

Но преди да отидат при нотариус е имало среща, този път в Ню Йорк. "Излязохме в един малък ресторант в Трайбека, който отваря много късно, и прозвуча една песен, когато аз ѝ казах: "Искаш ли да танцуваме?", разказва актьорът пред "GQ".

Като в сцена от филм двамата били сами. "Нямаше никой, на улицата беше пусто", казва Рейнолдс. И точно тогава той разбрал, че тя е "единствената". "Беше един от онези моменти, в които по средата на танца си казваш: "О, мисля, че преминах границата". След това я заведох у дома. И няма нужда да ви разказвам какво се случи след това...", споделя актьорът.

Вече повече от 10 години Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са една от най-бляскавите холивудски двойки. Каква е тайната на връзката им? "Дълго време бяхме приятели, което за мен е най-добрият начин да започнеш романтична връзка", посочва актьорът.

Райън Рейнолдс описва връзката си с Блейк Лайвли като "нещо като приказка". Двамата се женят в Южна Каролина и имат четири дъщери: Джеймс (родена през 2014 г.), Инес (2016 г.), Бети (2019 г.) и най-малката, чието име все още не е известно, родена през 2023 г. 
БГНЕС