В салоните в Пловдив предлагали като екстра масаж по сутиен
В салоните в Пловдив предлагали като екстра масаж по сутиен / снимка: DarikNews.bg, Пловдив

Момичетата, които са наемани на работа в масажните салони, които разбиха антимафиотите, са подписвали декларация, че нямат право да предлагат сексуални услуги. Единствената екстра била еротичен масаж по сутиен. Това заяви днес в съда 33-годишната Веселина Андонова, която е собственичка на четири бардака в Пловдив, които привидно били масажни салони.

Прокурорът по делото Анна Викова съобщи, че във въпросните жилища под наем са открити големи количества презервативи. За тях арестуваната „мадам” твърди, че ги държали  в аквариуми, за да рекламират анти-СПИН кампания, и ги раздавали на клиентите като закачка. Тя обясни, че не знаела, че някои от служителките са започнали да правят  секс с посетителите .В съда стана ясно, че Веселина Андонова с висше образование и е била пълномощник на фирма. От нейно име е набирала „масажистките”, повечето от които дори имали трудови договори.

Адвокатът на сводничката посочи, че Андонова е водела регистъра на дружеството и инструктажа на назначените жени. По думите на самата Веселина, тя им давала информация единствено как да извършват масажите. За останалото си отговаряли те.

Според прокурор Анна Викова задържаната е била „диспечер” в схемата - набирала е клиенти чрез обяви във вестници и по интернет. „Мадам” е прибирала половината от „заработките” на жриците. Тарифите варирали от 30 до 60 лева.

В дълга и задъхана реч пред съда Андонова поиска да я пуснат от ареста, защото не била добре със здравето. Била на хормонална терапия за забременяване, заради която наддала 47 кг. С много тренировки отслабнала 19 кг. Веселина Андонова поиска от съда „да се приведе в човешка форма, за да може да пребивава в ареста”. Съдът обаче я остави в ареста заради предишните й осъждания за банкова и документна измама. Срещу 33-годишната пловдивчанка са повдигнати общо шест обвинения - за склоняване към проституция и за предоставяне на помещения за полови сношения с користна цел.

Новини от Пловдив