Служители на охранителна фирма биха пиян мъж
Служители на охранителна фирма биха пиян мъж / netinfo

Служители на охранителна фирма са участвали в побой над 45-годишен баща на абитуриент в пловдивския квартал „Изгрев”, съобщиха за Дарик от пресцентъра на ОДП.

Светослав Григоров, който е с множество контузии и отоци по главата, е бил мъртво пиян по време на инцидента и сам е предизвикал скандала. Той и негови близки са празнували абитуриентската вечер на сина му в местен ресторант.

Светослав Григоров се е заяждал с персонала на заведението, където са празнували абитуриентския бал на сина му. След възникнал скандал работещи в заведението са повикали охранители от ДАИКС, които са му нанесли жесток побой. Мъжът е бил пиян и по-късно е налетял на бой на служителите на Спешна помощ, които са се опитали да му окажат помощ, уточняват от полицията.

След инцидента Светослав Григоров е подал жалба в 6-то РПУ. Той се е държал крайно агресивно и с лекарите от „Съдебна медицина”.

Данните от разследването ще бъдат предадени на прокуратурата.

Нито един от охранителите на ДАИКС не е бил на работа по време на инцидента, твърди пред Дарик радио шефът на охранителната фирма Атанас Пешев. GPS-системата не е отчела на това място и по това време да е имало служебна кола на фирмата.

До момента той няма информация и от полицията негови охранители да са участвали в побоя. Паник-бутон също не е задействан, защото трябва да има засечен сигнал.