Популярни музиканти помагат за Медицински център
Популярни музиканти помагат за Медицински център / www.icantoo.eu

Едни от най-популярните ни музиканти ще се включат този следобед в акция за набиране на средства за довършването на Медицински център за деца с увреждания в столицата. Белославa, Д2, „Остава” ще участват в концерт, който започва в 14 часа в Медицинския център, намиращ се в Студентски град, блок 11. Идеята за благотворителния ден е на фондация „И аз мога”.

Дарик радио е медиен партньор на събитието, което е подкрепено и от Агенцията за закрила на детето.

Денят на отворени врати в изграждащия се в момента Медицински център за деца с увреждания в Студентски град ще започне с благотворителен търг на детски рисунки. По-късно към акцията ще се присъединят и едни от най-популярните ни изпълнители.

Всеки, който посети центъра през днешния ден, ще може да се включи в благотворителната кампания, като си купи тениски или значки с логото “I can too”. Ще се продават и картички с автографи на Белославa, Свилен от „Остава” и музикантите от Д2.

Изграждането на Медицинския център за деца с увреждания може да бъде подпомогнато и чрез изпращане на sms на 14 15 или обаждане на телефон 09005 14 15.

35 000 лева са събрани до този момент, като за довършването на центъра са необходими още 180 000 лева. Дарения могат да се правят и на специално открита банкова
Популярни музиканти помагат за Медицински център
netinfo
сметка, която е:

ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ България

IBAN:BG15BPBI79421080910101

SWIFT (BIC): BPBIBGSF

Специални гости на събитието ще бъдат председателят на Държавната агенция за закрила на детето Ширин Местан, кметът на София Бойко Борисов, общински съветници и депутати. Ще присъстват още психологът Христо Монов, музикантите Живко Петров, Ангел Заберски, Денис Ризов, режисьорът и продуцент Магардич Халваджиян.

Ако искате да помогнете за довършването на Медицинския център за деца с увреждания, можете да се обадите и в Дарик радио на телефон 984 98 40.