Магистрала Хемус
Магистрала Хемус / МРРБ
На 28 октомври, между 8:30 ч. и 10.00 ч., ще се ограничава движението в двете посоки между пътен възел „Девня“ и пътен възел „Неофит Рилски“ на АМ „Хемус“. В участъка ще се подменя въздушен кабел на енергийно дружество, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Трафикът ще се пренасочва по обходен маршрут: от пътен възел „Неофит Рилски“ на АМ „Хемус“, по общински път до с. Неофит Рилски, по път I-2 до гр. Девня, след това по път III-2009 Чернево – Суворово, до пътен възел „Девня“ на АМ „Хемус“, и обратно.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, като следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта до 50 км/ч в участъка от 390-ти до 404-ти км на АМ „Хемус“.

На 1 ноември /вторник/, от 9:20 ч. до 10 ч., ще се ограничава за кратко движението по път I-2 Шумен – Варна в около 600-метров участък в района на с. Неофит Рилски. Трафикът ще се регулира от сигналисти.

На 3 ноември /четвъртък/, от 9:20 ч. до 10 ч., ще се ограничава за кратко движението по път I-2 в чертите на гр. Девня. Трафикът ще се регулира от сигналисти.
Движението ще бъде възстановено веднага след приключване на работата, свързана с подмяната на въздушния кабел.