/ Dariknews.bg, Лалка Димитрова
Динко Вълев от Ямбол, станал известен като "ловеца на бежанци", е бил арестуван в Първомай за побой над търговец.

Инцидентът станал в хотел в Първомай. Сигнал за случилото се е получен на телефон 112 около 19.00 ч. вчера. 27-годишен мъж е съобщил, че са му нанесени удари и му е счупен телефонът след възникнал спор с друг мъж.

"Ловецът на бежанци" Динко задържан за побой и опит за отвличане?

Веднага на място е изпратен полицейски екип, който е направил оглед и разпитал свидетели. Предприети са действия по установяването и издирването на нападателя, който часове по-късно е задържан. По случая е образувано досъдебно производство за телесна повреда по хулигански подбуди и увреждане. Материалите по случая са докладвани в районната прокуратура.

Това е поредния сблъсък на Динко с органите на реда. Преди две седмици той прекара 24 часа в ареста заради побой над негов служител. 43-годишният мъж, който твърди, че е бил нападнат от "ловеца на бежанци", работи в една от базите му.
 

netinfo


Самият Динко не изрази съжаление, че се е саморазправил с работника, който по думите му крадял нафта. Вълев дори се закани, че такава ще бъде съдбата на всеки, който го краде.

Ловецът на бежанци Динко: И моята приятелка малко я бих! (ВИДЕО)

През април приятелката на Динко - Деси, се оплака, че била пребита от него.

Преди дни пък българска журналистка, работеща в САЩ, обяви, че е получила заплахи от ямболията. Причината е видеоскеч, в който тя показва как би изглеждала новата приятелка на Динко. Видеото е публикувано на 20 април, а Динко Вълев изпратил гласовото съобщение с обиди до авторката Татяна Кристи на 12 юни.