Изпълнителният директор на Теленор България Джейсън Кинг посреща новите участници в Open Mind
Изпълнителният директор на Теленор България Джейсън Кинг посреща новите участници в Open Mind / netinfo
Теленор посрещна четирима нови служители, които започват работа по програмата за кариерно развитие на хора с увреждания Open Mind.

Програмата дава възможност на хора със затруднения да развият своите социални и функционални умения и да повишат конкурентоспособността и квалификацията си чрез работа в компанията. Новите участници в програмата ще се включат в екипите на дирекциите „Маркетинг“, „Технологии“ и „Хора и култура“. В рамките на следващите две години те ще работят по конкретни проекти, а компанията ще им осигури отворена и достъпна работна среда и съответното за заеманата позиция финансово възнаграждение.

През този период участниците ще имат възможността да събират опит и да се учат от най-добрите професионалисти, с което да натрупат увереност за бъдещото си кариерно развитие.

Изпълнителният директор на Теленор България Джейсън Кинг посреща новите участници в Open Mind
netinfo

След приключването на програмата, от телекомуникационната компания оказват подкрепа за по-нататъшната професионална реализация на участниците на трудовия пазар, а някои от тях получават и предложения за работа при тях.