Нападнаха  човек на  Димитър Желязков - Очите
Нападнаха човек на Димитър Желязков - Очите / netinfo

Кристиян Коджуклиев , сочен за един от приближените на  несебърския наркобос Димитър Желязков –Очите е бил нападнат от непознати в района на Новата поща в Бургас. Мъжете са му нанесли побой с метални боксове и бухалки и са потрошили автомобила му «Нисан», с бургаска регистрация. За инцидентът е съобщил самият Коджуклиев в полицията.

Самоличността на нападателите и причините за нападението са в процес на установяване от служители на ОДП Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

През април бомба избухна в кооперация на улица “Пробуда” в Бургас където апартамент има и Кристиян Коджуклиев. Нанесени бяха материални щети, а версията на полицията беше, че устройството е използвано с цел сплашване. Според запознати Коджуклиев е спрял да се отчита на боса Желязков, който в момента е затвора и взрива  бил  напомняне за йерархията в структурата. Миналата година 33-годишният Кристиян  стопанисваше къмпинг край Созопол и влезе в криминалните хроники след серия скандали, заради налаганите от него такси за собственици на каравани.