Меган Маркъл
Меган Маркъл / Gulliver/Getty Images
Домакиня от Тексас претърпя уникална трансформация, за да заприлича на Меган Маркъл, съобщава в. „Метро“. Таня Рикардо се подложила на пластични интервенции на стойност 30 000 долара, за да придобие женствените извивки на херцогинята на Съсекс.

От Холивуд до Бъкингам: Меган Маркъл на 37 (СНИМКИ)
 

30-годишната жена, майка на 5-годишно момченце, разказва, че никога не се е чувствала уверена в слабото си и стройно тяло и всички я наричали „ръбеста върлина“.
 
Затова след раждането на сина си Гавин младата жена решила да се подложи на няколко пластични операции, които да й помогнат да се почувства по-женствена. За свой модел Таня избрала американската актриса и съпруга на британския принц Хари – Меган.

Като принцеса от приказките: Меган засия в рокля на „Оскар де ла Рента“ (СНИМКИ)
 

Така младата жена се подложила на липосукция на дупето, което получило допълнителна доза мазнини, за да стане по-закръглено, филъри в устните и скулите, както и силиконови импланти в гърдите.
 
Сега Таня се възстановява от последната си интервенция, след която се надява да успее да покаже новото си тяло и лице, удивително наподобяващо това на Меган Маркъл.

Вижте също:

9 месеца стил и сексапил: Меган Маркъл и нейната бременност (СНИМКИ)

Херцогиня Меган събра погледите в рокля на Dior (СНИМКИ)

18 прелестни тоалета, с които Меган предизвика фурор (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС