Прабългарите спечелиха битката за територия в „Игри на волята“

Племето Славяни ще спи в рибарската хижа, Траките отиват на плажа

/ NOVA
Племето Славяни ще спи в рибарската хижа, Траките отиват на плажа
В понеделник се проведе втората битка за територия в „Игри на волята: България“.

Племената се състезаваха на щафетен принцип, по един от всеки отбор. Трябваше да плуват до понтон в морето, след това да минат по греда, но без право да ходят изправени. От там плуваха до шамандура, на която имаше закачени топки, за всяка топка имаше завързан ключ. Всеки воин избираше топка и плуваше обратно до брега. На брега ги очакваха завързани стъпала, които бяха закопчани с 8 катинара. Двама от всяко племе трябваше да отключат катинарите, да подредят правилно стълбата и да се качат на кулата.

Вижтe първите участници в риалити формата “Игри на волята: България” (СНИМКИ)

Първи развяха знамето си Прабългари, които от плажа отиват в луксозната вила. Въпреки че Амелия-Мира и Бояна объркаха ключовете, Славяни успяха да завършат на второ място и следващата седмица ще спят в рибарската хижа. Траки се представиха най-слабо и ще спят на плажа.

Шокиращата история на Марешка от „Игри на волята” (ВИДЕО)

Траките се опитаха да изберат химн, което отново се оказа повод за разногласия в племето. Александър и Радостина искат химнът да е сериозен и подходящ за битки, докато Атанас, Илиан, близначките и Добрин настояват за нещо забавно и смешно. Как ще се развият взаимоотношенията в племето им и дали все пак ще имат химн зрителите ще разберат в следващите епизоди.

NOVA

Във вторник вечер предстои и втората капитанска битка в шоуто. В нея зрителите ще видят три жени! Венцислава от Прабългари, Марешка от Славяни и Радостина от Траки. Как се стигна до техния избор, как ще се справят дамите, коя ще спечели и какво ще избере - дали награда за себе си или такава за цялото племе? Всичко това и още във вторник от 21:00 ч. по NOVA.
 
Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram