/ ВМРО
Сред тях са Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов
ВМРО обяви водачите си на листи за парламентарните избори. Тръгваме с лозунга "България над всичко", съобщиха от партията.

Сред водачите са Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Юлиан Ангелов и Александър Сиди, досегашни депутати и представители на гражданската квота.

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов традиционно е водач на листата на партията в Плевен. Той ще стои начело и на листата във Варна. Заместник-председателят и настоящ съпредседател на Парламентарната група "Обединени патриоти" Искрен Веселинов ще се бори също в два района - Русе и 25 МИР-София.

105 от кандидатите на ВМРО за парламентарните избори са от гражданската квота

Председателят на Националния предизборен щаб и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов ще води листите в София област и в 23 МИР в столицата.

Евродепутатът Ангел Джамбазки също влиза в битката като основно лице на ВМРО в Благоевград и Бургас, а Александър Сиди, член на ръководството на ВМРО и настоящ депутат, поема Пловдив-град и Стара Загора.

В 24 МИР-София листата ще води Карлос Контрера, който сега е председател на групата общински съветници в Столичния общински съвет. Депутатът доц. Милен Михов традиционно е водач във Велико Търново, Красимир Богданов ще води листата във Враца, Мария Цветкова - в Ямбол, Деан Станчев - в Шумен, Йордан Йорданов - в Добрич, Борис Вангелов - в Габрово. Александър Сабанов, който и сега е народен представител от гражданската квота, ще води листите в Силистра и Хасково.

Първи в листите във Видин и Монтана ще е Димитър Чукарски, в Кърджали - Делчо Янков в Кюстендил - Георги Петров, в Ловеч - Бойко Пъдарски, в Пазарджик - Стефан Балабанов, в Перник - Султанка Петрова, в Пловдив-област - Владимир Кисьов, в Разград - Евгени Драганов, в Сливен - Христо Димитров, в Смолян - Александър Пецов.

Водачите на осем листи на ВМРО за парламентарните избори на 4 април са представители на гражданската квота, отбелязват още от партията. България за нас винаги е била над всичко, заявяват от ВМРО и посочват, че приоритети за тях и в следващия парламент ще останат повишаването на доходите на хората, отстояването на традиционните семейни ценности, защитата на националните интереси, особен фокус и внимание към националната и лична сигурност на българските граждани.