/ БТА
Гласувах връщането на държавността да продължи, гласувах за държава с правила и закони. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, след като упражни правото си на глас на изборите за Народно събрание, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
„Обнадеждена съм от голямата енергия за промяна, която виждам напоследък. Хората видяха ясна алтернатива, видяха, че може да се управлява по различен начин, професионално, с експертиза, с амбиция, с визия за развитието на България. Първите резултати за по-мащабни инвестиции вече са на лице“, подчерта Илияна Йотова.
 
Вицепрезидентът призова българите в България и сънародниците ни в чужбина да гласуват.

Радев: Гласувах за България, в която гражданите живеят достойно


„Само масов вот ще покаже, че сме преборили страха, че сплашванията с машинното гласуване, с манипулации не могат да ни накарат да си останем у дома, а ще излезем и ще дадем своя глас за нашето бъдеще. Да бъдем отговорни към себе си и към децата си и да направим своя избор“, заяви Илияна Йотова.

Вицепрезидентът отбеляза, че опитите за манипулации никога няма да спрат, защото има партии, които години наред така печелят избори.

„Убедена съм, че машинното гласуване ще намали драстично фалшификациите. С машини се гласува лесно и много бързо. Не вярвам, че възрастните хора няма да се справят с машините, да не ги подценяваме", призова Илияна Йотова.
 

Вицепрезидентът благодари на цялата изборна администрация за усилията и професионалната работа.