Людмила Путинa следващият руски президент?
Людмила Путинa следващият руски президент? / снимка: BGNES

Във Волгоград са измислили на кого може да бъде поверено президентското кресло, което Владимир Путин ще освободи следващата година.

Депутатът от Дубовската районна Дума на Волгоградска област Анатолий Беев издигна инициативата за избирането през пролетта на 2008 година на Людмила Путинa за президент на Русия.

На съпругата на президента се предлага да продължи както делото на нейния съпруг /спасяването на Русия/, така и да се възползва от неговия стигащ облаците рейтинг, който не може да бъде достигнат от нито един кандидат, пише БГНЕС, като цитира “Независимая газета”.

Изданието посочва, че в подкрепа на идеята за президентството на Людмила Путина във Волгоград е създадена обществена организация “За Путина! За жена президент!”.

Активисти на организацията вече са изпратили до съпругата на държавния глава обръщение с молба да даде съгласието си за издигането на нейната кандидатура за президент на Русия. Засега отговор няма. Привържениците на президентството на Людмила Путина обаче не се отчайват – според тях страната няма друг изход.

“Людмила и Владимир Путин са за нас едно цяло. Настоящият президент на Русия не само има толкова висок рейтинг, но и към него народът изпитва най-дълбоко уважение и безкрайна любов. Изобщо не си представяме как ще живеем без Путин. И в тази ситуация има само един изход – Вие заедно с Владимир Владимирович да продължите набелязания курс към възраждане на Русия”, се казва в писмото на активистите на организацията “За Путина!”, изпратено до съпругата на руския президент.

В заключение Newsru отбелязва, че акцията на Анатолий Беев не е просто поредният предизборен ход. Не е изключено да са му въздействали космически пришълци и извънземни форми на живот, на които той се осланял в предизборната си програма.