Те "взривяват" всичко около себе си. Присъствието им на сцената на "Звездите в нас" беше толкова мощно и енергично, че накара Дони да възкликне след първото им изпълнение: "Ако ви бяхме включили към тока, щяхме да продаваме на цяла Европа!"

"Целият съм мохер", обяви Виктор Калев след друго изпълнение на триото, изтъквайки, че пеенето им го е накарало да настръхне.

Те са отбор "Тина Търнър". Или поне бяха. Според правилата на музикалното шоу, отборите вече се разпаднаха, за да продължат напред само техните титуляри, спечелили най-много гласове от публиката.




В отбора бяха Антония Маркова от София на 36 години, дългогодишна певица от Представителния ансамбъл на въоръжените сили, Гергана Коева на 32 г. от Тервел - домакиня по майчинство и 30-годишната музикална педагожка Вирджиния Събева (Джини) от София, която пее откакто се помни. Освен уникалните им гласове, трите дами винаги успяваха да изглеждат досущ като Тина Търнър.

А щом запеят, във всеки тон можеше да бъде разпознат типичния музикален стил на американската музикална легенда.

Кой е новият български Елвис Пресли (ВИДЕО)

Когато неотдавна трите жени изпяха "We don't need another hero", изпълнението им буквално разплака Софи Маринова. "Когато чувам такива гласове много се вълнувам и си представям, че съм аз. Просто сте уникални! Браво, браво!", аплодира ги през сълзи ромската перла.

В последната си изява на сцената като трио, отборът изпълни емблематичната песен "Golden eye", която е от саундтрака на филма за Джеймс Бонд.

"Вашият образ е енергия и не случайно го казвах след всяко ваше изпълнение. Вие ми дадохте енергия и на мен, сега дори аз ще продължа да пея повече заради вас", възкликна Дони след като чу песента на отбор "Тина Търнър".

 

В крайна сметка публиката отреди в предаването да продължи само Антония, която беше същинско въплъщение на Тина - пеене, визия, походка, изражения.
"Образът й е много близък до мен. За мен Тина Търнър е цяла вселена!", сподели красивата певица, чийто живот е посветен на музиката.

Те ли ще спечелят „Звездите в нас“: Класация на фаворитите за финала
 

Какво трябва да знаете за Антония, която влиза директно в надпреварата за голямата награда от 100 хил. лева?




Цели 15 години тя е част от Представителния ансамбъл на въоръжените сили на Р България. Описва себе си като цветен и пъстър човек, обича да се занимава с хендмейд изкуство.

Пловдивчанката признава, че е суетна, но вярва, че това е генетично заложено във всяка истинска жена. Музикалната й кариера започва още от детска възраст, а през 2007 Тони печели конкурса "Бургас и морето". "Звездите в нас" съвсем не е първото й участие в музикален формат - българската Тина Търнър се е борила и в  "Мюзик айдъл" и Гласът на България".

Амбициозната Тони е участвала и във фолклорния конкурс "Пирин фолк". Остава да видим дали нейната имитация на великата американска певица ще й донесе победа в "Звездите в нас".