/ БГНЕС
Супермоделът Миранда Кер се омъжи за основателя на Снапчат Евън Шпигел на пищна и изискана церемония в Лос Анджелис, съобщи Контактмюзик.

"Сватбата и тържеството бяха в тесен кръг, но бяха пищни и изискани", каза вътрешен човек пред сп. "Пийпъл".



 
"Миранда участваше много в подготовката. Тя има страхотен вкус и знаеше точно какво иска. Тя е във възторг, че се омъжва за Евън", допълни той.

На церемонията и приема са присъствали 40 гости.




Миранда Кер и Евън Шпигел са близки от 2014 г. Те се сгодиха през юли 2016 г. Миранда Кер е на 34 години, а милиардерът Евън Шпигел - на 26.

I said yes!!! ❤️😍❤️😍❤️

Публикация, споделена от Miranda (@mirandakerr) на




Това е втори брак за Миранда Кер. Тя беше омъжена за актьора Орландо Блум от 2010 г. до 2013 г. Двамата имат син - Флин.

Миранда Кер често говори за връзката си с Евън в интервюта:
 
"Евън е домошар като мен", разказа веднъж тя.



 
"Даваме малки вечери за приятели - той харесва как готвя. И двамата сме доста консервативни, макар и да сме от различна среда. Имаме общи ценности, чувство за лоялност, обичаме семейството и честността. Аз съм по-доверчива. Той е по-предпазлив и внимателен. Това е добър баланс. Говорим с часове за всичко. Той ме изслушва и ме разбира. Той работи много и се гордее, че и аз започнах собствен бизнес. Дава ми много съвети. Той е моята сродна душа", споделя тя.
БТА