/ iStock/Getty Images
26 декември е Денят на бащата
Ролята на „лошото ченге“ в семейството е на татковците. Това споделиха в анкетата на БГНЕС мъже, които на 26 декември отбелязват Деня на бащата.

„Лошото ченге“ в семейството винаги е таткото. Винаги така излиза - таткото е малко по-строгият, държи повече на дисциплината на детето. Майката винаги е по-миличка, тя успокоява нещата, балансира, коментира Огнян Георгиев и пожелава на другите бащи да имат здрави и усмихнати деца.

Днес отбелязваме Деня на бащата

"Лошото ченге" е и Владимир Владимиров, който не крие, че е по-взискателният в семейството и смята че това е правилният подход при възпитанието на децата.

„Бащата е лошият. Така е по-готино“, отсича бащата, а синът му добавя, че най-често татко му се кара, когато го пита едно и също по няколко пъти.

Дидо от D2 ще става татко (ВИДЕО)

Данаил Георгиев сам отглежда двете си деца – момиче и момче и твърди, че е добър баща. „Ние нямаме „лошо ченге“. Ние сме си тримата и сме си екстра“, откровеничи Георгиев и добавя, че за него не е трудно сам да си гледа децата и всичко е въпрос на нагласа.

Той казва, че все по-често става свидетел на мрънкащи майки, които се оплакват от домакинската работа и отглеждането на децата, а също така твърди, че има и такива жени, които не си гледат добре децата.

Дъщеричката на Venci Venc' - пълно копие на татко си (ВИДЕО)

„Когато правиш нещата с удоволствие и любов не е трудно. Сутрин водя малката на училище, от там тренирам един час, отивам на работа. Организирам си деня до 17.30 ч. да свърша. След училище се занимаваме със спорт и учение. И двамата спортуват и са добри ученици“, разкрива Георгиев как минава един негов ден.

Анкетираните признаха, че друг сериозен проблем у нас е нарастващият брой на децата, които живеят само с един родител.

„Все повече деца растат с един родител. Това е проблем на младите. Те не успяват да задържат семейството си или поне не се стараят“, убеден е Владимир Владимиров и заявява, че при развод или раздяла съдът не трябва по презумпция да присъжда правата на майката, а да има процес, който да изясни на кого да бъдат поверени грижите.
БГНЕС