В края на 2018 г. проплака Агуая - дъщеричката на рапъра Venci Venc' и неговата приятелка Мелани. Съвсем скоро момиченцето ще навърши една годинка. А че родителите ѝ чакат с нетърпение датата (28 декември), става ясно от профилите на двамата в Instagram. Каналът "Cool Kids" във vbox7 разказва:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

365 days achievement - soon 👣 Picture: @alexandernaidenoff

A post shared by Venci Venc' (@venztagram) on


 От снимка на рапъра ясно се вижда, че към момента момиченцето по-скоро прилича на баща си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Трябва да знаете, че няма нищо по-висшо и силно и по-благотворно и добро за живота в бъдещето от куп добри спомени, особено спомени за детството, за дома. Хората ни говорят много за образованието, но един добър свещен спомен, запазен от детството, е може би най-доброто образование"./ Фьодор Достоевски Благодарен съм на съдбата за всеки малък миг, който ще успеем да подарим на най-малкия нов член на огромното ни семейство - Агуая :) Винаги ще имаш рамената на цяла армия от хора, за да знаеш, че хубавите спомени са гарантирани на хиляди нива! :) #AguayaChanov #setaabratochkacom #wegotthis

A post shared by Venci Venc' (@venztagram) on


Разбира се, повечето снимки по традиция са в профила на майката.
 
Ето какво е написала Мелани: "Тя е моя сбъдната мечта! Платих повече от колкото имах. Простих повече от колкото можех. Сега АЗ съм основата на нейното съществуване. И няма да позволя...някой или НЕЩО да застане пред това! Благодаря на майката Земя и бащата Бог, че ме дариха с нея - мой смисъл и моя утеха", пише тя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie Martin Shirkova (@mel.sh23) on


Преди няколко месеца Агуая се появи и в клипа на Pavell & Venci Venc' с Любо Киров "Не бих могъл".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#AGUAYACHANOV SHOOT BY @borislavyosifovphotography ⚡️

A post shared by Venci Venc' (@venztagram) on


Както се знае, родителите на Агуая не са типичната двойка. Двамата са най-добри приятели, но нищо повече... е, освен родители на момиченцето.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aguaya’s heroes 🦸🏽‍♀️🦸🏽‍♂️ 📷 @borislavyosifovphotography

A post shared by Melanie Martin Shirkova (@mel.sh23) on


Самото решение бебчето да се "случи" било предложено от Мелани, която към момента била асистент на Венци. Тя му пратила мейл, в който му предложила да си направят дете.