/ netinfo
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 25 май  2017 г. (четвъртък).
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Стоян Стоянов“ в жк „Дружба-1“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 5015, ул. „Кап. Димитър Списаревски“, бул. „ Христофор Колумб“, бул. „Искърско шосе“, ул. 5016, ул. „Чудомир Топлодолски“, ул. „ Тирана“,бул. „Кръстю Пастухов“, ул. „Ген. Стоян Стоянов“, ул. „Чудомир Топлодолски“ (от 9:30 до 15:00 ч.), а от 9:30 до 21:30 ч. в бл.181, бл.182, бл.183, бл.184, бл.185.
 
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Три уши“ в жк „Зона Б-19“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Три Уши“ от ул. „Димитър Петков“ до бул. „Инж. Иван Иванов“, по  бул. „Инж. Иван Иванов“ от ул. „Д-р Калинков“ до бул. „Александър Стамболийски“.
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бели Искър“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Ковачев“ от ул. „Бели Искър“ до ул. „Екзарх Ѝосиф“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 224 в жк „Красна поляна“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Перуника“ от  ул. „Суходолска“ до  бул. „Възкресение“ , по  ул. „Ришки проход“ от  бул. „Възкресение“ до ул. „Иван Гарванов“  и  ул. „Стразимировци“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. Цанко Церковски“ в жк „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Цанко Церковски“ от бул. „Драган Цанков“ до  ул. „Христо Смирненски“.
 
Във връзка с изграждане на връзка между новоизградено сградно водопроводно отклонение и уличен водопровод на ул. „Филип Аврамов“ в жк „Младост-3 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 303, бл. 305.
 
Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Красива гледка“ във вилна зона „Симеоново - Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Монах Спиридон“, ул. „Поветица“, ул. „Красива гледка“, ул. „Акад. Стоян Аргиров“ от №1 до №22.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 190 във вилна зона „Американски колеж“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 182, ул. 183, ул. „Околовръстен път“, ул. 186, ул. „Банишка река“.
 
Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Станислав Ангелов“ в кв. „Требич“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Михаил Маринов“, ул. „Грудово“, ул. „Латин Колев“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.