/ netinfo
Кампанията „Треска за Оскари“ ще допълни звездната кино мания по филмовия канал през януари и февруари
Най-дългоочакваното и бляскаво събитие във филмовите среди – връчването на наградите "Оскар" за 2019, ще бъде предавано директно в ефира на KINO NOVA на 24 февруари 2019 година след полунощ. Филмовият канал ще излъчва церемонията ексклузивно за България през следващите 3 години. Кои ще са отличените от Американската академия за киноизкуство този път – предстои да разберем съвсем скоро.

Освен да станат свидетели на церемонията по KINO NOVA, зрителите ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с ексклузивни интервюта и репортажи по NOVA.

Няколко седмици преди това, 76-то издание на наградите “Златен глобус”, определяни като предвестник на Оскарите, ще даде възможност на зрителите да проследят връчването им в ефира на KINO NOVA само броени часове след официалното им провеждане. Престижните отличия за кино и телевизия ще бъдат излъчени на 7 януари от 21.00 ч., а статуетките се присъждат от Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд както на американски, така и на чуждестранни продукции.

Деветото издание на "Треска за Оскари", превърнала се в емблема на KINO NOVA, ще допълни звездната кино мания. Повече филмови изненади от всякога очакват най-запалените фенове в праймтайма на филмовия канал. От 28 януари кампанията ще поднесе подбрана селекция от премиерни заглавия и абсолютни хитове.

Не пропускайте да проследите двете най-престижни филмови церемонии – наградите „Оскар“ и „Златен глобус“ и да се насладите на "Треска за Оскари" с едни от най-бляскавите филми от света на киното през януари и февруари 2019 само в ефира на KINO NOVA.