Гонзо: Имаше колебания за лагера в Турция, но ще го бъде
Гонзо: Имаше колебания за лагера в Турция, но ще го бъде / Sofia photo agency, архив

Старши треньорът на футболния Черно море Георги Иванов-Гонзо потвърди за Гонг, че е имало сериозни колебания за първоначално планувания лагер в Турция. Той обаче призна, че е бил известен, че в крайна сметка е взето решение да има такъв.

"Да имаше колебания относно лагера ни в Турция, но вече мога да потвърдя, че такъв наистина ще се проведе в края на месец януари. Тепърва започваме да уреждаме и съперниците за контролите там. Смятам, че до старта на подготовката ни във Варна, те вече ще бъдат уточнени", заяви Гонзо.

Междувременно се разбра, че ръководството на футболния клуб се е съгласило да пусне капитана Георги Илиев в Китай, заради всичко, което е дал за отбора през годините, а и поради факта, че миналата зима той е бил помолен да остане да помогне на тима, въпреки сериозната оферта, която бе получил тогава. Решаващото за заминаването на капитана в Китай е той самият да е удовлетворен от предложените му лични условия.

На "Тича" няма да имат финансови претенции при преминаването на централния защитник Александър Александров в руския Урал, или клуб от Казахстан също поради причината, че той е дал достатъчно за клуба, още повече трансферна сума би попречила на самия играч да заиграе в чужбина. И Георги Илиев, и Александър Александров са уверили, че след време ще приключат кариерите си на "Тича".