/ БТА
Жена от Луизиана беше намерена мъртва в дома си в четвъртък, а двете й невръстни дъщери бяха отвлечени. Часове по-късно децата бяха открити в Мисисипи - едното от тях мъртво, а другото живо, съобщиха от щатската полиция.

Жертвата е имала връзка с мъж, който е бил арестуван във връзка с двете убийства и отвличането.

 
„Намерихме в колата живо 6-годишното дете“, каза заместник-началникът Джими Травис от службата на шерифа на енорията Тангипахоа в Луизиана. Тялото на по-малката сестричка е открито в гориста местност, недалеч от колата. Наблизо до тях разследващите са открити клетки за малки животни.
 

убийство Луизиана
БТА


Въз основа на местопрестъплението и случилото се в дома на жертвата, полицията има основание да подозира вероятен трафик на хора.

Заподозреният Даниел Калихан отвел ченгета до мястото, където са били момичетата, след като случаен минувач го докладвал, че се държи подозрително.

 
Кали, майката на момичетата, беше в неизвестност повече от 24 часа, преди да бъде намерена "брутално убита" в спалнята на дома си в Лоранджър в четвъртък.

„Това беше просто неописуемо престъпление“, каза шерифът на Тангипахоа Даниел Едуардс. „Не искате да виждате това като полицейски началник. Не искате да видите това като баща... Нашите сърца и молитви са към близките на жертвите. Ужасяваща трагедия”, добави той.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня