Мик Джагър се събра с 43 години по-млада балерина
Мик Джагър се събра с 43 години по-млада балерина / снимка: Guliver/Getty Images

Фронтменът на "Ролинг стоунс" Мик Джагър си има нова приятелка - това е 27-годишната американска балерина Мелани Хамрик, съобщи в. "Сън".

Двамата са се запознали през март по време на изявата на британската рок група в Токио.
В началото на месеца 70-годишният рокаджия беше заснет в компанията на загадъчна брюнетка на балкона в хотелски апартамент в Цюрих. Мистериозната дама изглеждаше с десетилетия по-млада от музиканта.

Двамата се показаха няколко пъти на балкона, като при една от появите им бяха заснети облечени в пижами. Жената, чиято самоличност тогава не бе известна дори на охраната, се бе опитала да открадне целувка от Джагър, припомня БТА.

Първоначално се твърдеше, че това може да е келнерка в един от ресторантите на Цюрих. Сега обаче всички основни британски издания пишат, че тя е 43 години по-младата от Джагър американска балерина Мелани Хамрик. Двамата са се срещнали 11 дни преди самоубийството на дългогодишната приятелка на Джагър, дизайнерката Лорън Скот.

Мелани Хамрик танцува в Американския балетен театър. Тя е участвала в постановка на "Лешникотрошачката" в Токио, когато там на турне бяха рокаджиите от "Ролинг стоунс". Джагър и Хамрик са се срещнали в Токио на 6 март, пише в. "Сънди мирър".

Според изданието балерината е присъствала на концерта, а след това е била поканена на среща с групата. Там се е запознала с Мик Джагър.

По данни на "Сънди мирър" жилището на Хамрик в Ню Йорк се намира в непосредствена близост до това на Лорън Скот. Дизайнерката се самоуби в него на 17 март. Не е ясно дали Скот е знаела за срещата на Джагър и Хамрик.