/ БГНЕС
Беглецът твърди, че Борисов трябва даде акциите на феновете
Обвиняемият Георги Попов, който е притежател на мажоритарния пакет акции на "Левски" се включи "изненадващо" тази сутрин в ефира на БТВ. В студиото бе спортният коментатор Борис Касабов, когато водещата съобщи, че укриващият се в Дубай бизнесмен иска включване. За всички запознати с работата в телевизия е ясно, че това няма, как да стане.

Борисов за обвиняемите в Дубай: Няма да се хвана на Божков ТВ, законът не пречи да кажа - вие сте негодници

Обикновените граждани нямат ефирните телефони на студиото, редакторите не включват без решение на шефовете на новините всеки пожелал думата. За предварителен сценарий говорят и кадрите, които бяха пуснати по време на разговора с Попов. На телевизионен жаргон те се наричат "покритие", но нито една телевизия в света не може да го излъчи веднага, ако не е подготвено часове по-рано.

Сашо Диков е куриерът на Божков с акциите на "Левски" за Борисов (СНИМКИ)

Във включването си Попов обясни, че не се е "изгаврил" с Тити Папазов, защото не го познава. Баскетболният треньор имал разговори с партньора му Васил Божков, но той от своя страна не можел да говори от негово име. Попов умишлено вкара в интригата отново премиера Бойко Борисов. Акциите били джиросани на него, така че той сега трябвало да ги прехвърли на феновете. Вчера легенди на "Левски" определиха като гавра поведението на Божков, който се опитва да направи цирк. Според основния свидетел срещу Божков - Цветомир Найденов, двамата са били заедно, като Божков е суфлирал на своя подчинен.

Васил Божков прехвърли акциите на „Левски“ на премиера Бойко Борисов



От няколко дни БТВ се превърна в трибуна на двамата бегълци. Васил Божков даде вече две интервюта за Антон Хекимян, като второто продължи повече от 40 минути.

А днес Попов се похвали пак в ефира на телевизията, че в Дубай е топло и затова няма да се връща в България, където щели да го приберат "на топло".