Шон Пен
Шон Пен / Gulliver/Getty Images
Известният актьор и носител на Оскар Шон Пен говори за любовта и предишните си връзки. Той се радва "всеки ден", че е свободен.

В интервю за "Ню Йорк Таймс", Шон Пен обяснява защо виждането му за любовта се е променило през годините. "Аз съм просто свободен. Ако ще имам връзка, трябва да остана свободен, иначе няма да имам връзка. В противен случай ще страдам. Не чувствам, че сърцето ми някога отново ще бъде разбито от любовна афера", обясни той.

Шон Пен беше женен за Мадона от 1985 до 1989 г. През 1996 г. се жени за Робин Райт, от която има две деца: Дилън Франсис (33 г.) и Хопър Джак (30 г.). Десет години след втория си развод Шон Пен се жени за австралийската актриса Лейла Джордж. През октомври 2021 г., една година след връзката им, Лейла Джордж подава молба за развод и процедурата е финализирана през април 2022 г. Той е имал романтични връзки и с Чарлийз Терон, Скарлет Йохансон и Олга Коротяева.

"Оказва се, че е много по-бързо да подновиш приятелството си след развод, ако няма замесени деца. Между мен и Робин това отне много време. Имаше много драми. Много е важно да се решат нещата, когато са замесени деца, но не е лесно", казва още той.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС