/ Gulliver/Getty Images
Дори в 21 век най-добрият начин някой да се свърже с Доли Партън е чрез факс. Докато останалата част от света отдавна премина към по-бързи форми на комуникация, като телефон, имейл или текстово съобщение, кралицата на кънтри музиката продължава да държи на факс машината си. И това важи дори и за най-близките й, които от години безуспешно я карат да остави остарялата технология.

Но, защо Партън продължава да използва факс машина? 

Самата тя казва, че не се вписва много в "този свят на имейли, смс-и и социални медийни платформи. „Заобиколена съм от достатъчно хора“, споделя Доли. Близките на певицата от години се опитват да я убедят да се отдалечи от факс машината и да прегърне новите технологии, но тя просто не желае.

В над 50-годишната си кариера звездата си е сътрудничила с много изпълнители и всички те до един са били принудени да се свързват с нея, използвайки добрия стар факс.

„Кени Роджърс много ме дразнеше за това. Казах му: Слушай, ако ми трябваш наистина, тогава ще ти пратя съобщение дори и с пощенски гълъб пожелая ли да те открия. В действителност ще ми отнеме твърде много време, ако трябва да се свържа с всеки, който се опитва да се свърже с мен“, обяснява Доли Партън. „Така че просто казвам: Изпратете ми факс и аз ще ви върна съобщение".

„Не звъниш на Доли, изпращаш й факс. Изпращате факс на вашите хора и вашите хора говорят с нейните хора. Това е единственият начин, който знам, за да се свържа с нея.
 Дори кръщелницата й получава факсове от нея, споделя друга кънти звезда Риба Макентайър. 

Доли Партън е много близка с кръщелницата си Майли Сайръс, която също получава съобщения от кънтри певицата по факса. „Никой друг не изпраща факсове в днешни дни. Буквално трябва да ходя до офиса на адвоката си, защото той е единственият друг човек, който все още зная, че има факс“, обясни Майли.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня