Ние искаме да вървим заедно по един път, който дава светлина и перспектива на всички хора, които живеят тук“, посочва водачът на листата на ДПС в Шумен д-р Нигяр Джафер.
Ние искаме да вървим заедно по един път, който дава светлина и перспектива на всички хора, които живеят тук“, посочва водачът на листата на ДПС в Шумен д-р Нигяр Джафер. / ДПС
Движението за права и свободи за политическа стабилност, консенсус по определяне на националните цели на България за борба с бедността и преодоляване на демографската криза.  

"Проблемите са много и те търсят своите решения. Но за да стане това ние трябва да продължаваме да градим мостове – между политическите партии и между всички етноси в една спокойна страна. Ние искаме да вървим заедно по един път, който дава светлина и перспектива на всички хора, които живеят тук“, посочва водачът на листата на ДПС в Шумен д-р Нигяр Джафер.

Подкрепа за малкия бизнес, младите и равен достъп до образование и здравеопазване са сред основните акциенти, заложени в програмата на Движението за права и свободи.

Листата на ДПС в област Шумен се състои от 12 души. След водача д-р Нигяр Джафер на второ място е Хамид Хамид, а трети е Бюнямин Хасан. В листата влизат още председателят на младежката организиация Сали Бейхан Ибрахим, общинският лидер във Велики Преслав Мустаджан Шабан и Мелин Рамис Осман. Кметът на Цани Гинчево - Красимир Георгиев е 7-ми в листата, следван от Мюзеям Салим Али и Бирсен Еюбов Елманов. На 10-то място е общинският председател на партията в Смядово Фатма Раим Хюсеин, следвана от общинският съветник в ОбС-Шумен Асен Асенов. Зюхре Камбер Мердан допълва листата.

Движението за права и свободи е с № 9 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!