Нора Шопова
Нора Шопова / netinfo
Един от най-успешните български модели Нора Шопова се присъединява към екипа на NOVA като водещ на Прогнозата за времето.

Нора е завършила „Право“ в Университета за национално и световно стопанство и има богат опит като модел в България и чужбина. Снимала е фотосесии за едни от най-големи модни списания – GRAZIA, Harper’s Bazaar, Elle и е първата българка, украсила два пъти корицата на модната библия Vogue.

Нора Шопова
netinfo

Работи с агенции в Северна Америка, Европа и Азия и е имала ангажименти в най-големите модни столици – Ню Йорк, Париж, Лондон, Токио. Участвала е в кампании за редица големи брандове в целия свят, включително Германия, Мексико, САЩ и Дания.

Носител е на наградата “Жена на годината“ на списание GRAZIA в категория Мода през 2014 г., а списание Forbes я включва в класацията „Топ 70 на българските знаменитости“ за 2015 г.

„Да бъда част от семейството на NOVA за мен е сбъдната мечта, поемам това ново предизвикателство с много желание и съм щастлива да бъда част от този чудесен екип‘‘, споделя Нора.

Нора се присъединява към Никол Станкулова и Гергана Малкоданска като водеща на Прогнозата за времето, а едно от любимите лица на NOVA Деси Банова остава част от екипа на телевизията и ще продължи да работи по темите, с които се е занимавала и досега – климатичните промени, екология и начин на живот.