Момиче се реши на козметична процедура заради грозна, според нея, усмивка, но после горчиво съжали за процедурата, а съответното видео се появи в TikTok.

Потребителката с прякор drearandolph дойде в клиниката, за да коригира т. Нар. смолиста усмивка, при която по време на разговор или когато човек се усмихва, се виждат не само зъбите, но и част от венците.

В рамките на видеоклипа героинята на материала първо показа снимките, направени преди процедурата, а след това - резултата от инжекциите. „Взех си инжекции с ботокс, за да оправя моята смолиста усмивка, но сега не мога да си я върна“, гласи надписът на видеото.



Публикацията изригна в интернет и събра 4,5 милиона гледания и повече от 270 хиляди харесвания. Според повечето оценки на външния вид на момичето, тя е изглеждала по-добре преди операцията си.


„Честно казано, изглеждахте страхотно без ботокс“, „По-рано беше по-добре“, „Извинете, това видео ме разсмя. Добре е, че ефектът е краткотраен”, „Усмивката ти беше толкова красива преди”, бяха някои от коментарите.

По-рано през януари The Sun изброи известни личности с пластични и ботокс процедури. Сред тях бяха американската актриса Кортни Кокс, британската певица Тулиса Конставлос, както и Ким Кардашиян. Някои от тях обаче казаха, че съжаляват за операциите.

Превод и редакция: DarikNews