От 21 май, до 12 часа на 23 май /четвъртък/, се ограничава движението в тръбата за Кулата на тунел „Мало Бучино“ на автомагистрала „Струма“. Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата за София. Временната организация за движение е заради ремонтни дейности на осветлението в съоръжението.

Предвид очаквания интензивен трафик през предстоящите почивни дни за 24 май преминаването през тунела ще се осъществява без ограничения. След празниците ремонтът на осветлението ще продължи в тръбата за София.

Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание, като следват стриктно създадената организация на движение и ограничението на скоростта до 50 км/ч.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причинено неудобство, но предприетите дейности са необходими, за да се осигури безопасността на движението. Апелът към шофьорите е да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват правилата за движение, необходимата дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.


Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg , както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня