Дженифър Лопес е една от жените, които изумяват с всяка своя поява. Последната публична изява на Американските музикални награда, където представи новото си парче с Малума, тя бе както винаги в топ форма. Скоро тя доказа още веднъж това, публикувайки своя гола снимка, която е обложка към още една нова песен, част от бъдещия албум на звездата.
 

Как обаче поддържа толкова свеж своя външен вид? Всеки би се досетил, че с много тренировки, сън и здравословна храна. Други биха добавили и козметични процедури. Оказва се, че Джей Ло не е от звездите в Холивуд, които са прибягвали до нещо доста популярно - а именно... ботокс. Вижте в канала "Stars News" във vbox7

В свое скорошно интервю тя заяви, че няма против тези процедури, но поне на този етап тя не си е правила. "Никога не съм си слагала ботокс, но нямам против тези, които го правят, но не е моето нещо", казва певицата и споделя, че предпочита по-натуралните методи за разкрасяване и поддържане.

Казва обаче, че е прибегнала до хиалуроновата киселина, но не отхвърля възможността да си сложи боток някога. Тя споделя, че дерматоложка ѝ била препоръчала да започне да си слага ботокс, когато била едва на 23 години, но Лопес категорично отказала.

Това, което Джей Ло съветва всеки, е да използва слънцезащитен крем винаги, когато се излагаме на светлина. Споделя, че това е една от големите ѝ тайни, за да има хубава и сияйна кожа, споделя още пред PageSix.