Твърде критично към усмивката си момиче посегна към ботокс, след което горчиво съжали за решението си
Твърде критично към усмивката си момиче посегна към ботокс, след което горчиво съжали за решението си / iStock/Getty Images
Момиче се реши на козметична процедура заради грозна, според нея, усмивка, но после горчиво съжали за процедурата, а съответното видео се появи в TikTok.

Потребителката с прякор drearandolph дойде в клиниката, за да коригира т. Нар. смолиста усмивка, при която по време на разговор или когато човек се усмихва, се виждат не само зъбите, но и част от венците.

В рамките на видеоклипа героинята на материала първо показа снимките, направени преди процедурата, а след това - резултата от инжекциите. „Взех си инжекции с ботокс, за да оправя моята смолиста усмивка, но сега не мога да си я върна“, гласи надписът на видеото.



Публикацията изригна в интернет и събра 4,5 милиона гледания и повече от 270 хиляди харесвания. Според повечето оценки на външния вид на момичето, тя е изглеждала по-добре преди операцията си.

„Честно казано, изглеждахте страхотно без ботокс“, „По-рано беше по-добре“, „Извинете, това видео ме разсмя. Добре е, че ефектът е краткотраен”, „Усмивката ти беше толкова красива преди”, бяха някои от коментарите.

По-рано през януари The Sun изброи известни личности с пластични и ботокс процедури. Сред тях бяха американската актриса Кортни Кокс, британската певица Тулиса Конставлос, както и Ким Кардашиян. Някои от тях обаче казаха, че съжаляват за операциите.

Превод и редакция: DarikNews