Всеки, който е водил война с няколко излишни килограма знае, че тя се води не само на един фронт и тренировката във фитнеса е наистина най-лесното нещо.

Най-трудно е да се храним правилно, но понякога и това не е достатъчно. Представяме ви някои нетрадиционни методи, които може да ви помогнат в неравната битка с  наднорменото тегло. Вижте ги в канала "Кaк дa" във vbox7:

1. Пийте повече вода

Тривиално, но учените са установили, че наистина помага. Даже е установено, че пиенето на половин литър вода увеличава енергоразхода на тялото с 24-30%.

2. Гледайте хорър

Гледането на страшен филм може да доведе го изгарянето на над 180 kcal. Причината за това е рязкото покачване на пулса и адреналина, който тялото произвежда. 

3. Яжте люто

Пикантната храна повишава горенето на калории с до 20%. Причината за това е във веществото капсацин, който гори телесни мазнини и подобрява здравето на сърцето. 
 

3 eфикасни хранителни режима за отслабване

4. Изчистете къщата


Тук няма губещи - и домът ви ще е чист, и калории ще изгорите.
 

Пет начина за бързо отслабване (ВИДЕО)

5. Вземете си вана


Горещата вода се отразява благоприятно на кръвната захар и то не само в момента на взимането ѝ, но и през следващите 24 часа. В това отношение ваната се отразява по-добре на здравето, отколкото например едночасово каране на колело.



И още:

Пет необикновени съвета за отслабване (ВИДЕО)


Популярните диети, които вредят на здравето ни (ВИДЕО)

Пълнеем в определено време от деня (ВИДЕО)

Храните, които топят мазнини (ВИДЕО)

Преди и след: 14 звезди, които отслабнаха драстично (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук