Ако и вие сте от хората, които са опитали всякакви диети и нищо не помага за сваляне на натрупаните килца, то има решение. Ето 5 начина за бързо отслабване:

Намелете солта

Една от причините, поради която не можете да свалите излишните килограми, може да е голямото количество сол, което приемате. Солта е отговорна за задържането на вода в организма и оттам за трупането на килограми.

Намелете количеството сол и резултатите няма да закъснеят.

Диетата с черен пипер е най-бързият метод за отслабване

Пийте по-малко газирани напитки

Безалкохолните газирани напитки са сладки и приятни. Много е лесно човек да се пристрасти към тях. Истината обаче е, че може да не сваляте килограми точно заради прекомерното количество газирани напитки, които пиете ежедневно. Чрез тях приемате голямо количество захар и си добавяте допълнителни калории към менюто.

газирани напитки
NOVA

Наспивайте се добре

Понякога е невъзможно да се наспиваме добре при забързания начин на живот, който водим. Това не е никак здравословно и за да си набави необходимата енергия, тялото ви постоянно иска храна. Затова опитвайте да спите поне 7- 8 часа всяка нощ.

Преди и след: 14 звезди, които отслабнаха драстично (СНИМКИ)

Храни, които потискат апетита

Ако имате голям апетит, а искате да отслабнете, без да се лишавате от храна, яжте естествени храни, които потискат апетита – яйца, грейпфрути, сурови ядки, черен шоколад, ябълки и овесена каша.

диета
Thinkstockphotos

Ходете на сауна

Редовното ходене на сауна ще ви помогне да ускорите процеса на отслабване. Когато тялото се загрее, то започва да работи по-интензивно чрез потта, която отделя. Чрез потенето тялото ви се отървава и от излишното количество сол, която се е натрупала.

отслабване
Thinkstockphotos


И още:

От крехки кукли до пищни дами: Звездите, които винаги са секси (СНИМКИ)

Звездни диети: Как тези знаменитости отслабнаха драстично (СНИМКИ)

Онлайн калкулатор изчислява колко калории горят различните секс пози

И смехът помага за отслабване

Пет необикновени съвета за отслабване (ВИДЕО)

Отслабване с удоволствие: парфюм потиска апетита

Отспиването през уикенда помага за отслабване

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук