През 1986 г. две сестри съобщават, че в дома им живее „призрак“, но истината е много по-страшна. През 1986 г. Тина и Карън Боуен започнали да забелязват някои странни неща, случващи се в дома им в Масачузетс.
 
@norah13___ @ audacitii - here is my most terrifying ghost story that still freaks me out to this day , enjoy 🫡🖤 #paranormal #ghoststories #haunted ♬ original sound - NorahHarts

Предметите бяха пренаредени, млякото беше мистериозно изпито и те открили страховити съобщения, изписани по стените с кетчуп. Сестрите били убедени, че къщата им е обитавана от духове, но когато казали на баща си Франк, той отхвърлил странните събития като шеги, които си правят.
 
Тогава, един ден през декември същата година, семейството пристигнало вкъщи и установило, че някой е използвал тоалетната им. След като Франк претърсил дома, той открил 16-годишния съученик на Тина, Даниел ЛаПланте, който се криел в гардероба. Тина и Даниел излизали на среща, но след като тя сложила край на нещата, той бил обсебен от нея.

LaPlante заключил семейството в спалнята, но Тина успяла да избяга през прозореца и се свързала с полицията.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
unilad.com, Vbox7